Login

FR-IX Folder

FR-IX Infrastructuur Management

Het onderhouden van infrastructuur die uw organisatie met de buitenwereld verbindt is een serieuze aangelegenheid. In toenemende mate vinden transacties met uw klanten en toeleveranciers over deze verbindingen plaats. Beschikbaarheid is een sleutelwoord, veiligheid een must! Beveiliging als onderdeel van management is een continu proces, telkens opnieuw meten, beoordelen een waar nodig aanscherpen.

FR-IX bouwt en beheert complexe infrastructuren, dat is onze core business. De kennis die hierdoor voorhanden is zetten we graag voor uw organisatie in.

Via het FR-IX netwerk kunt u veilige private verbindingen opzetten met andere organisaties. Doordat data dan niet over het internet wordt getransporteerd heeft dit voor beide partijen enorme voordelen ten aanzien van veiligheid en betrouwbaarheid.

Wilt u meer weten over veilige FR-IX verbindingen, of wilt u weten wat het betekent om het beheer van uw infrastructuur (of bepaalde onderdelen ervan) uit te besteden? Neem dan eens contact met ons op. Graag zijn we u van dienst. Dankzij onze kennis en ervaring zijn we snel in staat om met u een effectieve oplossing te vinden.

FR-IX – Connecting Organisations